kuu liikuttaa meitä

WRITER: CATARINA BÖCKERMAN
PICTURE: pinterest

Kuu liikuttaa valtameriä. Kehomme on 70% vettä. Kuu liikuttaa meitä. 

Kun pysähdymme huomaamme elämän syklisyyden, huomaamme kuun taivaalla, sen eri vaiheet, uudesta kuusta täyteen kuuhun. Mitä syvemmälle pysähdymme, sitä enemmän alamme huomata. Huomaamme kuinka kuun ollessa pimennossa, energiamme on aivan erilainen kuin täydenkuun aikaan. 

Kuinka kuu liikuttaa sinua, meitä, tätä yhteiskuntaa, koko valtamerta? 

Kuun ja maapallon vetovoima vetää vettä puoleensa. Vuorovedet syntyvät tästä vetovoimasta. Entä miten tämä vetovoima vaikuttaa meihin? Asioita mitä emme nää, mitkä eivät tule päin näköämme, saatamme sivuuttaa. Vain koska emme pysty näkemään vettä itsessämme, ei tarkoita sitä ettei sillä olisi suuri vaikutus meihin. Entä jos vain tunnemme, opettelemme tuntemaan veden meissä, ja sen kuinka kuun eri vaiheet vaikuttavat meihin. Mitä jos kuu on työvälineemme. Sen avulla pystymme hallinnoimaan energian käyttöämme. Mitä jos pystymme opettelemaan syklistä energian käyttöä. Olemaan syklissä luonnon syklien kanssa. Kun käytämme energiamme älykkäästi, elämämme virtaa helpommin.

Istun joogamatolleni, kädessäni höyryävä tee. Pidän mukia sydämelläni, ja luon yhteyttä tähän hetkeen. Kehoni lämpenee jokaisesta hörpystä enemmän ja enemmän. Pikku hiljaa löydän yhteyden hengitykseeni, puhdistan uniset keuhkoni, ja annan kehoni liikkua tämän hetken energia tasoni mukaan. Kun kuu on täydessä loistossaan, energiani on katossa, haluan tuntea palon, käyttää tätä energiaa. Kun taas kuun ollessa pimennossa, taivaan ollessa musta, kaipaan hiljaisuutta, pysähtymistä, pitkiä syviä venytyksiä.  Kun aloitamme aamumme tästä yhteydestä itseemme, koko universumiin, alamme oppia käyttämään energiamme oikein. Antamalla itsellemme hetken löytää yhteys, opetella tätä yhteyttä, joka harjoituksen jälkeen ymmärrämme paremmin itseämme, energiaamme, koko universumin energiaa. 

44740255_300017644169838_6448923756067815424_n.jpg

Pssttt.. olen kirjoittanut alkuperäisesti tekstin Virtawellbeingille. VIrta on kahden enkelin, hannan ja sonjan upea luomus. He tarjoavat joogaa, meditaatiota ja hyvinvoiva alan luentoja organisaatioille. Näistä enkeleistä vielä myöhemmin lisää!

Femme, FinInlace mediakuuComment