photo diary - natural high healing festival (FIN)

kirjoittaja: Ona Rihu

 

Vietimme ihanan sunnuntain Catarinan kanssa Narvilinnassa, Natural High Healing Festivaleilla. Olisi ollut upeaa kokea koko viikonloppu mutta tänä vuonna aikataulujen vuoksi sunnuntai sai riittää. Ensi vuonna ehdottomasti vietämme enemmän aikaa festareilla. 
Kun saavuimme alueelle, meidät otti vastaan hymyjen ja ystävällisten kasvojen meri. Alue oli koristeltu läpikohtaisin kauniilla kukilla, taiteella ja runoudella. Alueella on monia eri tiloja, joissa osassa järjestetään workshoppeja, luentoja, ecstatic danceja, meditaatiota, joogaa, ja paljon muuta. Kaikki ruoka oli vegaanista ja niiin herkulllista. Söimme mm. vegaanipizzaa ja pannareita!
Alueella oli myös erilaisia kojuja joissa eri alojen artesaanit möivät mm. käsintehtyä saippuaa, luonnonkosmetiikkaa, suitsukkeita ja suklaata. You name it, it was there. Alueella oli niin paljon tutkittavaa että ehdimme sunnuntaina vain yhteen workshopiin! - Violeta Labellan pitämään Yoni Egg Magic workshopiin. Niin paljon uutta tietoa ja upeita naisia.
Siitäkin workshopista meinasimme tosin myöhästyä koska halusimme käydä moikkaamassa paikallisia biisoneita, oops!
Vaikka tämän vuoden kokemus jäi hieman lyhyeksi, se jätti valtavan onnellisuuden tunteen molemmille koko illaksi. Suosittelemme siis festaria kaikille lämmöllä. Kaikista parasta oli ihmisten onnelliset hymyt ja turvallinen fiilis alueella. Voin vain kuvitella miten upeaa olisi viettää kesäyö kokon ympärille rakennetuissa tiipiissä, saunanraikkaana ja ihanien ihmisten ympäröivänä.  Until next year <3