Kuukierto

WRITER: CATARINA BÖCKERMAN
illustration: harleyandj

(FIN)

Me elämme kuun kierrossa. Joka kuukausi kuu kasvaa ja vähenee. Joka kuukausi me elämme kuunkierron vaiheiden mukaisesti, vaikka emme siihen kiinnittäisi huomiota. Kuu on tullut monen kulman kautta elämääni vahvasti osaksi. Henkilökohtaisen menkkakiertoni aka. kuukiertoni ongelmien kautta se ensimmäisen kerran sai kaiken huomioni. Yhtäkkiä huomasin lukevani kirjoja kuun kierroista ja kuinka ne vaikuttavat meihin. Ja kun huomasin kuinka läsnä nämä eri vaiheet kuun kierrosta ovat koko ajan elämässäni, sillä kun tiedän että nyt on tietyn energian aika, tiedän miten tuen itseäni. Tästä kaikesta saikin podcastini alkunsa, my new baby Pimppi podi. Ja kuut ovatkin heti kolmannessa jaksossa aiheena, joten jos kuut puhuttelee sua, tästä voit uppotua mun mukuun kuun upeuteen. Ja ennen kuin uppoudut täysin kanssani, tässä hieman viittaa siitä mitä eri kuu vaiheet tarkoittavat.

Uusikuu

Uudelleen syntymisen aikaa. On aika kääntyä sisäänpäin ja kysyä mitä haluan uudelle kuukaudelle, syklille istuttaa. Mitä unelmia haluan manifestoida, mitä haluan elämääni lisää, entä mitä vähemmän.

Kasvava puolikuu

On aika hoivata ja vahvistaa itseämme sekä intentioita, jotka uudella kuulla istutimme. On aika vahvistaa itsevarmuuttamme, ja fokustamme. Luottaa elämän täydelliseen ajoitukseen ja siihen että pystymme luomaan elämästämme juuri sellaisen kuin unelmoimme. Antaa uuden kuun istutukselle ravintoa ja rakkautta, luottaa elämään, itseemme.

Täysikuu

Täydellä kuulla kaikki kasvaa, niin hyvät kuin huonot tunteemme. Osa unelmastamme on löytänyt jo kukoistuksensa, ja nyt on aika nauttia, nauttia tästä kasvavasta energiasta. On aika avata sydäntämme, päästää irti, ja ylistää elämän nautintoja.

Vähenevä puolikuu

Tämä kuun vaihe on irti päästäminen vaihetta. Kaikki huonot tapamme, negatiivinen energia korostuvat, jotta voimme päästää niistä irti. On aika löytää yhteys itseemme taas kerran, ja valmistautua uuteenkuuhun, ‘uudelleen syntymiseen’.

harleyandj