pamper time

(FIN & collaboration)

PICTURE: CATARINA BÖCKERMAN
WRITER: CATARINA BÖCKERMAN

Kreikan kristalliNKIRKKAAT vedet, vilvoittavat tuulet ja paahtavat auringon säteet ovat vallanneet elämäni. Saavuin Serifos-saarelle noin viikko sitten ja olen täynnä iloa pelkästä olemisesta. Olen täynnä sitä oloa mikä täyttää meidät kun kuuntelemme sydäntämme, ja elämme näiden hentojen kuiskauksien mukaisesti

Tämän onnen myötä ihoni on myös alkanut löytää tasapainonsa. Kuumuuden keskellä ihoni kuitenkin ajoittain tukkeutuu kaiken tämän hikoilun myötä ja ekstra-apu on ajoittain hyvin tervetullutta. Sain käteeni kuukausi takaperin Ilona Luonkos öljypuhdistuskakun aka-palasaippuan ja tämä pieni suklaantuoksuinen kaveri on ollut matkani pelastaja. Olen kokeillut zero-waste huumassa joskus aikaisemminkin kasvoille tarkoitettuja palasaippuoita, mutta ne ovat olleet oikkuilevalle iholleni liian kuivattavia. Ilona Luonkos palasaippuan kanssa on kuitenkin käynyt toisin. Tämä kamu onkin täysin öljypohjainen, joka oli se puuttuva palanen jota ihoni kaipasi (joka aluksi ei käynyt järkeen ollenkaan). Mutta mitä enemmän sain tuntumaa tämän käyttöön, ihoni alkoi rakastaa tätä suklaapalleroa. Jos olet kosmetiikka trendien aktiivinen seuraaja kuten minä, saatat muistaa öljypuhdistus-menetelmän. Mutta jos et, anna minun avata tätä konseptia hieman. Öljypuhdistuksessa käytetään erilaisia hoitavia öljyjä kasvonpuhdistuksessa epäpuhtauksista. Öljy on tarpeeksi hellävarainen aine, jolloin puhdistus päivän stressistä onnistuu ilman että loisimme lisää stressiä iholle kovilla kemikaaleilla tai liialla kuivattamisella. Toinen plussa tälle kaverille tulee sen monipuolisuudesta. Voisin matkustaa vain tämän kanssa ilman muita kosmetiikkoja, sillä rasvan käyttö etenkin kesällä puhdistuksen jälkeen on aivan tarpeetonta. Joten rakas lukija, jos kaipaat jotain uutta, suklaan tuoksuista (tai tyrnin / moringan), zero-waste approved, monikäyttöistä, matkoja helpottavaa tuotetta, tässä linkki öljypuhdistuskakkujen maailmaan.